Kinderactiviteiten in De Ark

Het Catechetisch Centrum De Ark is onderdeel van de R.K. parochie Maria Magdalena.
Door een eigentijds en verrassend aanbod wil De Ark een ontmoetingscentrum zijn waar inspirerende activiteiten plaatsvinden, die jong en oud uitdagen om op een vernieuwende manier te geloven en bezig te zijn met de Schrift.

De acitiviteiten zijn speciaal voor de jongste kinderen en hun ouders.
We volgen hierbij het kerkelijk jaar.
De ene keer is er een apart vier- en knutselmoment in de De Ark in Haalderen, een ander keer sluiten we aan bij een eucharistieviering in de vorm van een kindernevendienst.

Feest van Licht
zaterdag 3 februari om 19.00 uur
Midden in de winter is het soms zo donker. En daarom kijken wij uit naar het licht. Wij gaan samen kaarsen versieren tijdens de gezinsviering in Haalderen.

Palmpasen
zondag 25 maart 10.00 uur.
Op zondag 25 maart gaan we tijdens de eucharistieviering in Huissen palmpasenstokken maken.

Informatie: pastoraal werkster Margreet Sanders, tel. 06-2353 5269
margreetsanders@hotmail.com